Προφίλ

Λίγα λόγια για εμάς…

Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!!

Δημιουργήσαμε με μεράκι και ενθουσιασμό έναν ιδιαίτερο χώρο για τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Για εσάς που ζητάτε το κάτι παραπάνω, που ψάχνετε κάτι μοναδικό πέρα από τα συνηθισμένα.

Για εσάς που οι επιθυμίες σας εμπνέουν τις προσωπικές μας δημιουργίες.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να κουβεντιάσουμε για όλα όσα έχετε ονειρευτεί για αυτή τη μέρα.

Σχεδιάζουμε και αναλαμβάνουμε την διοργάνωση και την διακόσμηση της εκδήλωσής σας με πρωτότυπες ιδέες, εξεζητημένα είδη διακόσμησης και άνθη. Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε εκδηλώσεις από το μηδέν. Ακούμε την ιδέα σας, αναλύουμε όλες τις παραμέτρους που μας δίνετε και αφού βρούμε το θέμα που ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση, ακολουθούμε πιστά το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει για την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσής σας.

Η επιτυχία της εκδήλωσης και το δικό σας χαμόγελο είναι οι μόνιμοι στόχοι μας! 

Η συνεργασία μας με καταξιωμένους γραφίστες, τυπογράφους, ανθοδέτες, φωτογράφους, dj’s, χώρους εκδηλώσεων, ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια ζαχαρωδών καθώς και η προσωπική μας σφραγίδα εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Πέρα από τις ολοκληρωμένες παροχές μας, μπορούμε να αναλάβουμε και μεμονωμένες υπηρεσίες για εσάς (π.χ. μόνο τη διακόσμηση της εκδήλωσης ή μόνο τις μπομπονιέρες κτλ.)

Σχεδιάσαμε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να μπορούμε να σας προμηθεύουμε με όλα τα απαραίτητα και πρωτότυπα είδη στις χαμηλότερες τιμές για το γάμο, τη βάπτιση, το πάρτυ γενεθλίων και το baby shower για τον ερχομό του παιδιού σας!!