Πληροφορίες Αποστολής

Για παραγγελίες κάτω των 150€, το κόστος μεταφοράς είναι 10€ ανά παραγγελία. Για τις απομακρυσμένες περιοχές ο πελάτης μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος και:

•(α) είτε να υποδείξει μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο της επιλογής του,

•(β) είτε να επιλέξει την μεταφορική εταιρεία ή το πρακτορείο που θα του προτείνει εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Σε αυτή την περίπτωση, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεσμεύεται να αποστείλει την παραγγελία στην μεταφορική εταιρεία ή το πρακτορείο που έχει συμφωνηθεί. Η χρέωση για την αποστολή από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ έως το πρακτορείο ή την μεταφορική εταιρεία θα είναι: Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€ [Από τη δωρεάν αποστολή εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα και διαφημιζόμενα είδη που έχουν ειδική τιμή (προσφορά)], και 10€ για παραγγελίες κάτω των 150€.

Όσον αφορά στις παραδόσεις σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με αντικαταβολή.

Σε περίπτωση παραλαβής από φυσικό κατάστημα, εφόσον ένα προϊόν εμφανίζεται "άμεσα διαθέσιμο" κι έχει ειδοποιηθεί ο πελάτης για την παραλαβή του, το προϊόν θα παραμένει δεσμευμένο στο φυσικό κατάστημα έως και 5 εργάσιμες ημέρες μετά την ειδοποίηση του πελάτη. Μετά την πάροδο 5 εργάσιμων ημερών, το προϊόν μπορεί να διατεθεί και ο πελάτης θα περιμένει νέα ημερομηνία παραλαβής.

Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για όλα τα προϊόντα, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είναι από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες εάν η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 14:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής). Εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

  • Προσκλητήρια χάρτινα: 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας
  • Προσκλητήρια υφασμάτινα: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας
  • Ολοκληρωμένες μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης: 15 – 30 εργάσιμες ημέρες
  • Λαμπάδες / Κουτιά βάπτισης / Λαδοσέτ / Μαρτυρικά: 15 – 30 εργάσιμες ημέρες
  • Μπισκότα / Cupcakes / Κεράσματα: 7 – 8 εργάσιμες ημέρες
  • Κουφέτα-ζαχαρώδη: 5 - 7 εργάσιμες ημέρες
  • Custom made προϊόντα: 15 εργάσιμες ημέρες
  • Υλικά κατασκευών και διακόσμησης: 4 – 5 εργάσιμες ημέρες

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στο ισόγειο, στην εξωτερική είσοδο του τόπου παράδοσης που έχει δηλώσει ο πελάτης (π.χ. στην είσοδο της πολυκατοικίας).

Μετά από την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων στην μεταφορική εταιρεία ή στην εταιρεία courier, κατά τα ανωτέρω, ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής τους, μετατίθεται από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει τα αγορασθέντα προϊόντα κατά την παραλαβή τους και να δηλώνει εγγράφως ότι τα παρέλαβε προσηκόντως. Στην περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.