• Μαρτυρικό δίχρωμο αντρικό βραχιόλι για το μπαμπά και το νονό
zoom

Μαρτυρικό δίχρωμο αντρικό βραχιόλι για το μπαμπά και το νονό

Κωδικός Προϊόντος: C14 Celfie
Διαθεσιμότητα και Χρόνος Προετοιμασίας
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι είναι άμεσα διαθέσιμο και διαρκώς προσπαθούμε να ελαχιστοποιούμε περιοδικές ελλείψεις. Εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αποστέλλεται ενημερωτικό email σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτείνουμε να φροντίζετε έγκαιρα για την παραγγελία σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για όλα τα προϊόντα, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είναι από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες εάν η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 14:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής). Εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

• Προσκλητήρια χάρτινα: 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας
• Προσκλητήρια υφασμάτινα: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας
• Ολοκληρωμένες μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες
• Λαμπάδες / Κουτιά βάπτισης / Λαδοσέτ / Μαρτυρικά: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες
• Μπισκότα / Cupcakes / Κεράσματα: 7 – 8 εργάσιμες ημέρες
• Κουφέτα-ζαχαρώδη: 5 - 7 εργάσιμες ημέρες
• Custom made προϊόντα: 15 εργάσιμες ημέρες
• Υλικά κατασκευών και διακόσμησης: 4 – 5 εργάσιμες ημέρες
1600€
Ποσότητα

Περιγραφή προϊόντος

Μια ιδιαίτερη σειρά χειροποίητων μαρτυρικών, ειδικά σχεδιασμένα για τα τιμώμενα και σημαντικά πρόσωπα της βάπτισης όπως ο μπαμπάς και ο νονός. Μαρτυρικό αξεσουάρ βάπτισης ανδρικό δίχρωμο βραχιόλι από γκρι και καφέ κορδόνια σε διαφορετικές υφές, με δυνατότητα αυξομείωσης στον καρπό, λεπτομέρεια δεσίματος σε σκούρο μπλε, 2 τετράγωνες ασημί μεταλλικές χάντρες, κρεμαστό μπλε μάτι και ασημί μεταλλική πλακέτα με τη λέξη μπαμπάς ή νονός σε κοπτικό.

Σας προσκαλούμε να μπείτε στον ονειρεμένο κόσμο του CELFIE & CO. Η CELFIE & CO εξειδικεύεται στα χειροποίητα μαρτυρικά, όλα χειροποίητα χρησιμοποιώντας μοναδικά και υψηλής ποιότητας υλικά. Βασισμένοι στις τάσεις της μόδας και με ρομαντική φινέτσα δημιουργούν προϊόντα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα τα οποία βρίσκονται στην ελληνική αγορά, με συνεχώς νέες ιδέες και πρωτότυπες δημιουργίες !

Διατίθεται ανά τεμάχιο. 

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν!